Rouwverwerking

leone-wevers-therapie-delft

Therapie bij rouw

Door een verlieservaring kom je in een rouwproces.

Je kunt rouwen door het verlies van een dierbare persoon zijn, maar dit kan ook een verwachting zijn die niet uitkomt of iets anders wat belangrijk was en waar plezier aan beleefd werd wat verloren is.

Mensen met rouw die bij mij komen zijn zichzelf kwijt, ze hebben verdriet en begrijpen zichzelf vaak niet. Het is een heel scala van verschillende emoties die ze ervaren, verdriet, maar ook angst ‘doet ik het wel goed?’, wanhoop ‘gaat dit ooit over?’, maar soms ook opluchting, boosheid en verwarring.

rouwverwerking-psycholoog

Rouwbegeleiding

Regelmatig begeleid ik mensen die in een rouwproces zitten. Soms zelfs mensen die zelf niet eens in de gaten hebben dat dit proces erachter zit.

Een rouwproces is een proces om doorheen te gaan, kennis over een rouwproces te hebben helpt, waar je vaak stopt om het tegen je omgeving te vertellen, kan in de praktijk opluchting geven om er wel over te praten.

Als het rouwproces goed wordt doorlopen krijgt het verlorene een plekje en zal het je met dit gegeven je leven weer vorm gaan geven en voel je je weer sterk om het leven aan te kunnen.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Leone

Neem contact op


leone-wevers-therapie-delft
Ervaringen van cliënten
Ik heb geleerd meer voor mezelf op te komen en zelfvertrouwen te kweken...
Therapie Delft
wordt gewaardeerd met 5 uit 5 sterren op basis van 4 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo
therapie delft Therapie Delft
Marshalllaan 2
2625 GZ Delft
Route naar mijn praktijk
Top